Fjällvandring


Kom hem från fjället igår kväll och riktigt mysigt har vi haft det. Resa med tåg och buss dit där mina små lamm satt och sjöng hela vägen. Mysigt, kanske inte för resten av bussen men.. På torsdagen var det toppen väder och vi vandrade en bra bit. Kom iväg runt halv tio och var hemma til halv fem så nog blev det en bit vi pulsade i den glittrande snön. Toppen var en höjdpunkt (haha) men sjukt fin utsikt och sen nedförsbacke på hemvägen. Väl hemma var vi rosiga och lite solbrända.
Fredagen gick vi inte riktigt lika långt då de var ganska trötta sen dagen innan då de gjorde en toppeninsats. Men upp på en vacker topp kom vi igen som denna gång låg i Norge. Där byggde de en snögubbe som ska stå som monument hela vintern.
Igår städades stugan och sen blev det hemfärd med ännu mer övertrött sång och ek på buss och tåg. Damerna som åkt buss med oss valde att inte sätta sig i samma tågvagn. Undrar varför?!? Väldigt lyckat har det varit i alla fall och det känns skönt. Nu har jag ju faktiskt kommit en bra bit med detta projekthelvete som det kallas i min klass. Dags för rapporten... eller nåt.



Kommentarer
Postat av: heeeeeeeelene (:

det var verkligen härligt att komma upp dit (:

helt klart värt resan.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback