Städat.

Jaha.. städat idag oxå. Men den här gången på dagis. Tog väl ca en timme så det var helt okej ändå. Kunde väl använda en timme av mitt fina höstlov till o tjäna lite pengar! :)
Annars softat resten av dan.. Sköönt!
Hoppas de händer nåt kul ikväll iaf.. hör av er! ;)
Kram/

Kvällen är räddad!

Jaa.. mitt depp blev totalt avbrutet när min pappa kom hem idag. Jag har nämligen äntligen fått min nya telefon. Min gamla la av i tisdags förra veckan och de är faktiskt rätt ssårt att klara sig utan. Om inte annat så känner man sig helt klart isolerad.. Men nu är det slut med det... min nya vackra telefon är super och alla kan nå mig på samma nummer som vanligt igen.
Fast ni får ju ha överseende med att jag frågar efter nummer.. hade de gamla sparade på telefonen, inte SIM-kortet såå...
Kram/

Städar.

Japp.. jag gör det igen. Städar! Känner att jag måste göra något för att få bort min hopplösa deppighet som jag har just nu och jag måste säga att städning hjälper faktiskt riktigt bra!
Känner mig riktigt lonely just nu.. ingen "hinner" ringa.. typ ensam hemma.. ska gå med J men de är sen.. Blir helt enkelt så när jag inte har något jag måste göra. Skönt att låtsas att man måste städa då iaf..   Kanske helt enkelt trivs me o ha saker jag måste göra.. förutom när jag måste göra dem förstås.. :S
Kram/

Chokladsås o hopp.

Japp.. gick upp tjugo i sju imorse för o göra chokladsås. Låter lite konstigt men vi skulle "överaska" (blev dock ingen överaskning eftersom alla visste om det men gott ändå) den andra halvklass-gruppen med marrängshcwiss (eller hur nu det ska stavas!!). Kunde inte göra den igår kväll eftersom pappa snott margarinet och jag var äckeltrött. gick alltså o la mig innan han kom hem med det igen.
Hade annars trampet på idrotten idag. Riktigt kul! :) Tycker jag vi borde ha oftare. Per delade upp oss i två grupper, så fick vi ca 10 minuter på oss att öva in ett litet program med strömhopp (5 st, alla skulle gö lika) o sen visade vi upp det för varann. Själv tycker jag den andra gruppen hade mycket bättre flyr än vi hade men kul var det. O jobbigt..
Kram/

Hmm..

Usch.. det känns jobbigt att erkänna det här men, jag är så ovan vid att ha lediga eftermiddagar att jag faktiskt inte vet vad jag ska göra. känner att det är väldigt segt just nu. går inget bra på teve, suttit vid datorn läänge så det finns inget kul kvar o göra, har redan provat min sminkning till på fredag (OM jag ska klä ut mig.. får se), hinner inte kolla på film och nästan ingen är hemma eller.
Aja.. tror jag ska duscha nu iaf o sen blir de väl teven iaf. Har inte så mycke o välja på. Ska iaf sova tidigt!
Kram/

Onsdag - mitt i vardagen

Yes.. hade sista provet på ganska länge idag. Engelska för övrigt och jag tror de gick rätt bra. Skönt för nu har jag massor av ledig tid resten av veckan. Nästan så man inte riktigt vet va man ska gö av den.. tur att det finns nåt som kallas sova. Det är nämligen något jag oftast är i stort behov av - sömn.
Har annars varit en helt okej dag med lagom många lektioner, håltimme o slut tio över två. Sjöng sen på musiskolan o fick en jättfin sång till nästa gång. :) Tillägnad hette den.
Imorrn är det iaf torsdag.. och jag är ledig hela eftermiddagen igen. brukar inte hända ofta så då är de ju skönt att det blir två ggr den här veckan eftersom jag är helt slut.
Hoppas min telefon kommer snart.. saknar*
Kram/

Värre, värst!

Usch usch.. riktigt jobbig dag idag.
Först jättetrött på morgonen, sen till skolan med sega lektioner o inte lunch förrän halv ett. efter det inställd musik så vi fick lång håltimme, mådde dessutom illa o hade ont i huvudet.
Sen kemiprov i iskallt klassrum och spöregn utanför. Satt kvar en halvtimme längre för att hinna klart med provet och få det rättat. Stressade hem i ösregn o slängde i mig mat o bytte om till dansen.
Trängdes sen med J, K o en cykel under ett paraply för o slippa det värsta regnet.. kommer fram, försent som vanligt och då regnar det in i taket så dansen blir ca en halvtimme försenad. Segt o dansa för att jag är så trött och lagom tills jag måste rusa iväg till musiskolan i mörkret börjar det dessutom att blåsa massor.
Går lite sådär på lektionen o jag skyndar mig hem, fastnar vid bommarnna i tio minuter o käkar sen kall fisk. Och ser såklart fram mot at jag snart... får plugga engelska. Vilket jag inte börjat med än och därför kommer gå o lägga mig sent o skiten börjar om igen.
Kommer dessutom inte träffa Josef imorrn heller...
Toppendag som ni hör... borde väl inte bli värre imorrn iaf.. eller?! Kram/


skolTrött..

TröttEmma här!
Sitter här o slöar fast jag borde läsa lite til engelska provet. Var som tur var inte så mycket jag inte redan kunde till kemin men jag är ändp grymt trött. Både för att jag sovit för mycke o för att det är så mycket prov.. *suck* Alla lärare passar på såhär innan höstlovet. Tur att man har nåt att se fram emot!
Gick annars toppenbra på spanska provet och svenska provet. Så går de dåligt på de två proven som kommer kan man ju alltid trösta sig me dem :P
Imorrn är det dans iaf.. kul! :D
Kram/

Uupps..

Sorry.. inte meningen att ändra textstorlek mitt i inlägget. Det är ju måndagmorgon..

*Suck*.. äntligen måndag!

Jaha.. så var det måndag igen då. Sitter i skolan just nu och har fysik. Borde förstås jobba men det är ju så segt, o så är jag ju klar. MAn vill ju inte riskera att behöva göra något extra! :)
Annars haft en grymt trevlig söndag. Var hemma hos Josef o käkade med hans o J:s familjer. Kollade på en film som var lite seg biland o dessutom slutade olyckligt.. vilket inte var särskilt uppskattat av mig och J.
Aja.. allt kan ju inte vara perfekt. blir lite plugg i eftermiddag iaf eftersom vi har kemi o engelska prov den här veckan och jag som sagt inte orkade, eller hann, plugga något igår. Men som mamma sa.. det är ju jag som får tokplugga till allt idag. Tur att vi inte har nån orkester som min kära A påminde mig om.
Kram/

Lördag,, :)

Jaha,. så var det lördag igen .
Har varit riktigt duktig idag och städat rummet. Riktigt snyggt med min nya bokhylla.. 
Annars varit hos Josef o kollat på film..
Toppenkonsert igår förövrigt, trots snygg bild på mig o S sovande. Men.. man kan ju inte få allt.
Storbandet var jätteduktiga och körerna i Kristina med.. lätt att jag ska välja kör när jag börjar gymnasiet.
Ikväll Sagan om de två tornen iaf.. Alltid nåt trevligt! Har just nu stor lust o kolla på "Mitt stora feta grekiska bröllop" och eftersom vädret lämpar sig så fint till det med äkta höstväder så kanske man skulle passa på. Om syster o hennes kompisar tillåter det.. *hoppas*
Kram/

Äntligen helg!

Jaha.. så var det äntligen helg igen då. Det man längtat efter i en vecka eller så. Ska snart äta o göra mig i ordning för fär till bowlinghallen där jag ska äga tillsammans med J. :D
Sen blir det spelning i pk på Kulturnatta. Spelar iaf en rolig låt, Day and Night, o sen blir det väl till o lyssna på storbandet. De är ju faktiskt duktiga! :)
Annars gick svenskaprovet helt okej och det var riktigt kul på musiken. Trots en grymt trött Emma. Vår performance ska bli bäst.. säger inget mer.
Menmen.. bara en vecka kvar till höstlovet iaf.. underbart!
Kram/

Promenad..

Ska snart ut i friska luften på promenad med J. Trevligt trevligt men jag antar att det blir vår vanliga bänk efter ett tag. Hon o jag brukar babbla på rätt ordentligt så det är ju mycket lättare att sitta då så man slipper bli anfådd av promenaden.
Gjort engelska glosorna nu iaf.. det är ju alltid bra. Och imorrn är det äntligen fredag. Underbart! :) Är verkligen glad att det finns helger. Spec imorrn för då blir det bowling o sen Kulturnatta. Hoppas på att det blir en bra konsert.. vi ska tydligen visa bilder från Italien samtidigt som vi spelar ocskå så jag hoppas det inte finns massa fula på mig. :S Man kan ju alltid drömma..
Kram/

Plugg, plugg!

Usch usch!
Nu har jag pluggat till svenska provet imorrn, gjort alla kemifrågor och dessutom sovit i tjugo minuter. Borde dessutom göra engelskaglosorna men det orkar jag inte med just nu. Får hoppas på att de inte är så svåra.. :)
Hade för övrigt grymt jobbig, men desto nyttigare, idrott idag. Vi hade cirkelträning med först två varv och sen styrketräning.
Emma var då väldigt trött i slutet. :P Måste väl erkänna att jag kanske inte gjorde alla övningar exemplariskt... :S Men men.. fick ju iaf ordentligt med motion. *nöjd iaf*
Kram/

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg! :)

ÄNTLIGEN!
En alldeles egen blogg.. säger då det. Vet inte hur länge jag varit beroende av andras bloggar. Nu blir jag väl beroende av att blogga i min egen. Men.. det kan ju inte vara FÖR hemskt att vara beroende av det. :)

Vill bara tacka
Sophie för att jag faktiskt äntligen fixat en egen. Tackar!!
Och så såklart evs.. det är ju tack vara henne jag upptäckte bloggningen.
Kram/