Lyckat stanbesök

Nya solisarSamma nya skorNya skor
Var på stan med mamma och syster idag. väldigt lyckat måste jag säga. Särskilt om man ser på bilderna . :) Inte massor med pengar jag gjorde av med heller. Var nån sorts rabattgrejs.
Menmen.. att använda såna vackra skor blir väl inte den här veckan iaf för snart blir det snö, bräda (och sol hoppas jag). HAr börjar packa lite grann iaf men ska valla min snowboard strax. Lääängtar! Kram/

Sommarvärmen är kvar

Det är så underbart varm ute nu. Man känner sig alldeles somrig och glad och.. helt plötsligt börjar alla prata om att jag ska åka till USA. Jag tycker det känns som det är jättelångt kvar men det tycker tydligen ingen annan.
Har varit i skolan idag och det var riktigt trevligt. Var med i nån sorts undersökning där de intervjuade tjejerna i vår klass. Intressant kan man säga. :)
NU ska jag sätta mig och läsa en toppenbra bok i sängen. Lite ont i huvudet. Kram/

Eget liv? Nej tack!

Läste precis kommenatarerna i en annan tjejs blogg och jag kan inte förstå det. vArför har alla sånt behov av att hacka på folk? Antingen hackar man på bloggaren, eller så hackar man på de som hackat på bloggaren. Det är ju sjukt att vi inte kan låta folk ha sina små fel ifred och jobba på våra egna brister istället. För brister har vi alla. Tro mig! :)
Inte för att jag själv är någon levande ängel precis men jag jobbar på det och försöker vara medveten om det. Men det är inte lätt att lyckas. Det är ju nästan alltid mer spännande att prata om en person än med en person, eller? Kram/

Skön dag

Jättevarmt ute. Känns nästan som sommar! Skönt att bara gå i skolan tre lektioner hade inte orkat mycket mer. Har iaf fått några saker gjorda idag. Och jag har käkat världens godaste glass. Sandwich!! Ger verkligen sommarkänslor.
Särskilt när man nu dessutom går runt och svettas i vårjackan.
Trysil och påsklov nästa vecka iaf. Åh vad jag längtar! Sol och snowbordåkning i fem hela dagar. Himlen!
Orkester ikväll,... hoppas det går bra. Kan lätt bli lite segt. Kram/

Snart så

Snart påväg hem. Måste plugga lite fysik ikväll, inget jag ser framemot, men det ska bli underbart att inte sitta instängd längre utan kunna gå ut. Glad att jag tog ballerinaskor även om det var kallt imorse. Känns väldigt vårigt o passande nu. ÄLSKA VÅR! Kram/

Skolan på studiedagen

Sitter i skolan fastän jag har studiedag och det är soligt och fint ute. MEn det är iaf inte i min skola jag sitter. Är på Josefs skola och hälsar på för att se hur det är här. Och helt okej är det! Ganska soft men det kanske är för att jag inte behöver göra något. :) Skulle definitivt kunna tänka mig att gå här om jag var intresserad av typ datorer. En liten detalj som känns ganska viktig.
Lillasyster Gullis fyller 5 år idag och ska lära sig cykla. Blir fest när jag kommer hem vi tre-tiden. Wohoo! Kladdkaka och massa olika sorters bullar som mamma och hon bakat.
VÅR UTE! :D Kram/

Tystnad.. nästan!

Har visst varit lite dålig på att blogga den senaste tiden. Men har inte hänt så mycket iaf. Har haft ett skönt sportlov och sen gått i skolan igen i snart två veckor. Hade alla rätt på mitt senaste matte-prov (VG-MVG prov) bara så alla vet. ;9 Måste ju få skyta lite för det här är ju faktiskt min blogg om MIG och för mig är det viktigt. :)
Imorgon är det iaf ännu en fredag men någon ledig helg blir det inte. Ska öva imorgon kväll med orkestern (vemvill öva en fredagkväll?) och på lördag är det konsert. KL 15 på bion för den som är intresserad av allt från italiensk opera till Stevie Wonder. Snart ska jag iaf gå och lägga mig efter en skön dusch. Har varit riktigt duktig och gjort läxor å sånt i tid den här veckan. Kram/