Bio!

Myspys på bio ikväll. Ska se Pirates of the Carribean med Josef i V-ås. Ska bli roligt, har längtat efter att se den. Annars inte gjort mycket idag. Promenerade med Tova på idrotten. Mycket trevligt och vi hade så bra tid i Hälsospåret att den inte ens fanns med. ;)
För övrigt läst jag ut Fjärde sommaren - Systrar i Jeans (Ja! en ny men också den sista) igår. Väldigt bra var den men sorgligt att inte ha nån mer att se fram emot. Kram/

Övertrött

Väldigt roligt med svenska (som jag har nu) ibland. Iaf om man är övertrött. Satt upp till halv ett igår och läste den nya Systrar i Jeans boken. Verkligen asbra, har en känsla av att jag kommer läsa ut den nån gång sent ikväll eftersom jag inte hinner läsa innan. Köpte den igår för jag kände att jag behlövde lite uppmuntran efter en jobbig dag. Bokade även klipptid, vet bara inte hur jag ska klippa mig men det får bli ett senare problem. Förslag? Ja, tack! Kram/

Regnet det bara öser ned

Var planerat konsert i parken ikväll men det blir inte mycket av den. Fick inställa för tredje året i rad. Verkar inte vara meningen att vi ska spela för folket här i Sala. ;)
Annars haft soft dag. Dansat rätt mycket för GP:arna hade inställd lektion så vi passade på att öva. Uppvisning imorrn, håll tummarna! Fick godis på spanska också för att hela klassen kommit til provet. Gott!
Blev hemma för att plugga mm istället då. Kram/

Saknad, vad sorgligt

Ryan åker imorrn och vi har precis haft avslutningsfest för honom. Kommer sakna honom massor men jag hoppas att han är glad att åka hem ändå. Tänk att om nästan exakt tre månader är det jag står där och blir avvinkad. Känns nära men ändå såååå långt bort.
Min lillasyster hittade för övrigt min mp3 som varit borta i snart ett år. Den låg i en väska.. :) Bra för jag behövde ett par nya hörlurar. ;)
För övrigt så sprang jag 45 minuter igår, i sträck. Grymt stolt! Kram/

Utmaningen

Ska bort över helgen och nu ska jag försöka mig på den svåra uppgiften (iaf för mig) att packa light. Huvudidén är en sportombyte och ett vanligt klädombyte med accessoarer till för finklädsel ifall det skulle behövas.
Packlista:

Bas:
¤ Vitt ribbat linne
¤ Svart ribbat linne
¤ Blå Leejeans
¤ Svart kofta
¤ Grå/svart tunn långärmadtröja
¤ Mina nya gröna shorts
¤ Ballerinaskor / Loafers (beror på vädret imorrn)

För aktiviteter:
¤ Adidas shorts / mjukisbyxor (också vädret)
¤ Svart T-shirt
¤ Hoodtröja
¤Joggingskor

Accessoarer:
¤ Lila sjal
¤ Röd sjal
¤ Plastarmband i lila och orange
¤ Svarta stenörhängen

Okej, det kanske inte ser så lite ut men det kommer inte bli så mycket när man faktiskt tar fram det och lägger det i en liten väska. De flesta av sakerna tar faktiskt inte särskilt stor plats. :) Kram/



Energi = inget för mig

Ojojoj! Satt o kollade runt på lite bloggar och jag blir alldeles trött bara av att se alla desssa energiska människor som lägger upp en massa photoshoppade bilder i vartenda inlägg. Själv kör jag på stilen textbaserad blogg där bilder är en trevlig bonus. :) Jag gillar det själv egentligen bara mycket jobb. Kanske bli mer sen när jag köpt egen dator... Vill ha!
Nu ska jag öva flöjt och lyssna på Blindside. Pinsamt men.. Jag är kär! Tack Lillebror för att du kapade min mp3. Annars missat det.. Kram/

HUMOR!

Haha.. Hip hip, t.ex.  Svenska för nybörjareoch kaparna är så otroligt roligt. Hoppas ingen missat det.. :) Kram/

Tiden går så fort

Redan torsdag och självklart har jag varit en dålig bloggare. Men jag har hunnit med mycket annat. Var bl.a. med klassen till Uppsala igår (men missade självklart kungen) och hade vårkonsert med kören på kvällen. Gick verkligen över förväntan.
Övade dans idag och nu när jag klippte om låten upptäckte jag att den va för kort så jag vet inte riktigt hur vi ska ordna det. :S Hoppas dansen går bra iaf. :)
Fick för övrigt MVG på nationella engelska läs- och hörförståelse. Behövde verkligen det så jag är glad! :D
Ikväll blir det dans och fysik.... blää.. ;) Kram/

Efter en måndag

Har varit en ganska vanlig måndag. Var inte med på idrotten för jag hade ont i halsen men annars. Fick också tillbaka mitt Nationella matteprov. Hade två fel och alla MVG-solar = MVG :) Jätteglad för det var vad jag hoppats på.
Annars dansat på eftermiddagen med Sara o
Karin. Gick helt okej men jag måste lyckas klippa ihop nåra låtar.. vilket inte verkar så lätt. :S
Sophie har för övrigt klippt sig jättefint. :D Vill också fixa till håret och funderar på att slinga. Hmm.. :)
Fick HM-kläder idag också (kanske inte var en så vanlig måndag) och de var jättebra. Ett par jättesnygga gröna shorts i perfekt storlek. Väldigt nöjd! :D Kram/

Hemma igen

Är hemma och i skolan. Tillbaka till vardagen så att säga. :) Känns väldigt konstigt och sorgligt att hela kursen faktiskt är slut nu. Är ju säkert flera jag aldrig kommer träffa mer. :( Vi hade iaf väldigt roligt och jag tycker nog att det här faktiskt var den roligaste delen. Men.. självklart saknade vi Matilda och Sofia som inte kunde vara med!
Vårt projekt (eller iaf redovisningen) blev iaf rätt lyckat och som sagt, vi hade väldigt roligt.
Nu har jag haft min första lektion och har skrivit en labrapport. Sitter här med ont i halsen och jättetrött. Gick o la mig halv nio igår för jag var totalt däckad. Har annars varit väldigt pigg hela helgen trots förkylning och massa regn. Fast.. vem vill sova när ens vindskydd läcker in. ;) Kram/

Skit samma. :)

Lägger inte upp mihn packlista iaf. Inser att den nog är ganska ointressant. Tror jag har lyckats packa ganska light iaf vilket är bra eftersom jag ska bära den några kilometer.
Annars har jag slappat lite. Har haft (eller har) ont i huvudet men det var lite åska förut så det kan ju berott på det. Ska lägga tidigt ikväll iaf för jag vill inte riskera massa sjukdomar. Kram/

Wohoo

Fick MVG på Nationellt Prov i Engelska prat-delen. Behövde det så jag är väldigt glad. Lät på min lärare som att det gått okej på läs- och hörförståelsen också så jag hoppas på ett bra betyg. :)
Annars VÄÄLDIGT blött att gå till skolan idag. rann vaten från byxorna när jag kom in och det var typ tre personer som kommentera det direkt. Tror jag kommer bli rätt förkyld för jag hade redan början på förkylning.
Ska packa nu iaf. Snart Ska'ut. Lägger upp packlistan sen för den som är intresserad. :) Kram/

MSN-trubbel

Ett litet samtal mellan mig och Amalia när jag loggat in på Josefs msn. :)
Amalia' säger:

är det filiå?
Amalia' säger:
p
Josef säger:
nee..  
Josef säger:
lurad!  
Amalia' säger:
öh. va?
Josef säger:
gissav vem de är.. inte filip
Amalia' säger:
men filip?
Josef säger:
men de är inte filip
Amalia' säger:
men jo
Amalia' säger:
det är bara han som är så dum som skulle skriva dit "jag är dum" på josefs namn

Haha... Du är så bra Amalia! Kram/

Konfirmation

Har idag varit på min första konfirmation nånsin när min lillebror konfirmerade sig. Hade ingen aning om att det var en sån grej hela kyrkan va typ full. :) Träffade Oskar också, vår gamla ungdomsledare (inte så att han är gammal alltså). Jättekul har typ inte sett hon på två -tre år eller nåt.
Har nu varit på första planeringsträffen för dagkollot jag ska jobba på i sommar. Gick över förväntan och jag tror det kommer bli riktigt roligt.
Nu ska jag vänta på Josef. Han var inte här när jag kom. Dålig stil tycker jag. Kram/

Släkten

Släkten är här för lillebror konfirmerar sig imorrn. Har varit en ganska intensiv dag kan man säga men det är trevligt. Nästan som julafton för att citera mamma. Har för första gången provat på o färga håret även om det inte syns. Lånade lite färg av min kusin för att se om det blev bra o jag tror faktiskt att jag ska slinga håret i veckan. Kanske.. :)
Nu ska jag iaf sova o drömma om en hemska Eurovision men med toppenkommentatorn Kristian Luuk. Vilken humor! :) Dessutom lyckades jag förutsäga att André Pops skulle ge Sveriges röster med orden: "Om André Pops ger Sveriges röster kommer jag skratta ihjäl mig." Klarade mig iaf ganska bra även om jag inte hörde ett ord av vad han sa. :) Kram/

Tråkigt.

Usch vad tråkigt det är när inte datorn fungerar som den ska. Skulle lägga upp en bild här på vårt nystädade o blänkande köksgolv men alla stackare som läser det här får väl klara sig utan. ;)
Har iaf varit på en väldigt rolig lägeråterträff. Såg på nåra filmer från lägret o de va verkligen bra gjorda. Min favorit var Joels för jag var med.. ;)

För övrigt så
saknade vi Amalia på Johanssons idag. :( Kram/

Skomani.

Räknade precis mina skor (jag vet, finns vettigar saker o göra) o upptäckte att jag äger 21(!) par skor. Tyckte faktiskt att det var ganska många. Det betyder ju faktiskt att jag skulle kunna ha helt olika skor varenda dag i tre veckor. Fast fodrade stövlar kanske inte är att rekomendera mitt i sommarn men ändå... tanken! Tänk att det finns folk som inte ens har ett par egna skor och jag har 21 par. Livet är orättvist.
Jag har för övrigt lyckats städa köket, hallen o mitt rum. Imponerad av mig själv. :) Kram/

Ångest.

Har lovat mamma att städa lite men det blir liksom aldrig av. Mycket skönare att sitta här.. eller ännu bättre att få sova. Vet dessutom inte vad jag ska ha på mig ikväll. Trysilåterträff vilket kanske inte är så mycket väsen men med tanke på hur alla sett mig innan vore det trevlig att bättra på det intrycket lite. Får väl se vad det bli. Inte samma som idag iaf, tror jag. :) Kram/

Äntligen fredag

HAde en väldigt jobbig morgon idag. Hade t.ex. en extra uppgift som ingen visste om vi skulle göra idag som ingick i matteprovet. tror det gick ganska bra men blev lite virrigt förklarat för jag var så trött.

Men trevlig eftermiddag iaf. Vi firade Karin som fyllde igår med att fika på Johanssons. Jag, Karin, Julia, Sara o Jojjo va det. Amalia hade feber så hon kunde inte följa med. :( Stackare! Hoppas hon kommer på Trysilåterträffen ikväll.
Här är iaf några bilder från eftermiddagen.
image44  image50
Födelsedagsbarnet                Mina söta GP-tjejer

      image46    image47                
Jojjo är antagligen en av de konstigaste jag känner      Karin o Jag

image48image49
Mysigt med fika :)           Och en liten bonusbild på mammas goda kräm som jag åt igår

Alldeles för pigg

Var jättetrött för en timme sen och nu skulle jag kunna springa ett marathonlopp (stark överdrift). Vad beror det på då? Pamparapam.. Jag har sprungit. :) Jag får verkligen en kick av att röra på mig. Har dessutom kontrollerat alla mina svar på nationella provet (de viktiga uppgifterna jag kom ihåg) och de var rätt. :D
Har dessutom redan hunnit glömma mina nycklar så jag får ta fram extranyckeln imorrn igen. Som sagt, Jag är otrolig!

Grattis favorit
Karin 17 år! Imorrn ska vi fika o fira. Massa födelsedagskramar till dig!

Slutar halv ett imorrn. Skönt! Kram/

Ut i blötan

Usch, det regnar en massa och jag måste ge mig ut i blötan för att öva med sångensamblen. Känns inte särskilt lockande just nu men idag borde vi åtminstone vara fyra stycken vilket är en ökning med ca 33 procent (NV-nörden tittar fram). Hade tänkt springa sen också men om det regnar tänker jag låta mig själv sitta inne o ta det lugnt. Skulle va helt underbart att krypa ner i en varm säng. Blivit lite sömn i veckan men snart helg. Längtar. Lillebror konfirmeras så det blir släktparty. :) Kram/

Gårdagen :)

image34image35image36image37image38image39image40image41image42image43
Några bilder (som lovat) från gårdagens överraskningsfest. Väldigt trevligt som man kanske kan se, iaf hade jag det vilket också märks eftersom det nästan bara är bilder på mig. :)
Pauline är iaf också väldigt bra på att posa vilket en dam fick erfara när hon gick förbi oss på en bro. Hon skrattade åt oss när jag tog kort på en modellande Pauline. :) Kram/

Jag är otrolig

Förstår inte varför allt konstigt händer mig men idag hittade jag iaf mina nycklar som varit borta i några månader. De låg i ett fack i den väska som jag använder typ varje dag. Saken var bara den att dragkedjan till facket var trasigt så jag använder inte den. man är ju särskilt inte så dum att man lägger sina nycklar där vilket medförde att jag inte ens letat där. Skulle leta efter ett par armband som jag trodde lagt där och så hittade jag.. pamparapam.. nycklarna. Jag tror knappt på mig själv. Jag är otroligt.. ;) Kram/

Party

Grattis Ryan! 21 år. Har (hade) massor av fina bilder från vår överraskningsfest men just nu har min kamera och datorn krånglat så jag är väldigt rädd att de försvunnit. Lägger upp imorrn annars kanske jag kan sno från nån annan. :) Nu ska jag sova. Så förbereder man sig bäst inflr ett viktigt prov. Kram/

Färdig analyserat

Wohoo.. har äntligen skrivit köranalysen som jag trodde vi skulle lämna in efter vårkonserten men det visade sig att det var nästa vecka. Tror den blev riktigt bra trots att jag inte riktigt lyssnade kritiskt när sjöng in våren i skolan. Det tillfälle då det vore bäst att analysera. Blev typ en och en halv A4-sida på datorn så Jenny borde inte klaga på att den är för kort. Hoppas jag.. NU ska jag öva flöjt tror jag och läsa ut Parfymen som vi ska läsa till imorrn. Kram/

En sån bra dag

Har hitills varit en väldigt bra dag idag. Spelade tennis på idrotten och det var jättekul, fick också veta att jag kommer få MVG. Sen hade jag fysik o matte som gick rätt snabbt. Var en kortis på svenskan innan jag gick till tandläkaren för att laga hål. Det bra var att jag inte hade hål nu trodde hon så jag skulle komma tillbaka i juli och så kunde jag gå hem utan bedövning typ en timme tidigare än vanligt. Hade ändå bara hunnit vara med på lektionen i ca en kvart.
Nu på eftermiddagen blir det plugg och ikväll överrraskning för födelsedagsbarn. :) Kul! Kram/

Borde inte..

.. sitta här. Så nu ska jag sova. vAr iaf tvungen att säga att jag bestämt tre jobbveckor nu. Blev de jag ville ha tillsammans med Amalia. :) Kommer bli så roligt. Längtar fortfarande efter sommaren.
Gick bra på improvisationen idag. Sara var sjuk (stackare) men det var ju lite bra för mig för jag fick spela mer vilket jag behövde. Toni tog fram en låt han inte tänkt att vi skulle spela eftersom att han inte trodde det skulle gå så bra. Jag tog det som beröm o de va mycket för å komma från honom. :) Gonatt! Kram/

Sommarlängtan

SnyggFilip
Rossö-idyll

Jag vill ha sommar o semester o allt annat underbart osm händer på sommaren. Blåsiga men varma kvällar med rosa himmel och grillrök i luften. Smutsiga fötter och shorts. Längtar! Kram/

Änglar i massor

Fick låna Amalias paraply idag när det började spöregna så därför måste jag passa på att utnämna henne till Dagens Ängel 2. Var verkligen skönt att slippa bli helt genomsur som alla andra jag mötte var. Nu ska jag plugga lite (blev inte jycket matte gjort på hålet heller.. suck), äta något och sen iväg på orkester. Blir nog segt för varken Amalia eller Sara kommer. :( Menmen.. ibland måste man göra saker man inte vill. Bara o härda som Tova skulle sagt. ;) Kram/

Hååål

Wohoo! Får massage av Pauline samtidigt som jag skrivit klart labrapporten så nu har jag det klart o slipper tänka mer. Brukar annars skjuta upp det till söndag kväll och då orkar jag aldrig. Kanske inte så smart då men...
Har iaf hål till typ tolv nu. Tänkte passa på att plugga lite matte (eftersom jag aldrig gjorde de igår) och kanske läsa lite i svenska boken. Kul..not!
Ska hälsa alla från Tova! :) Och tacka för massagen Pauline som härmed utnäms till 
Dagens Ängel. Tova utnämner sig själv till Dagens Geni. :PKram/

Movienight

Flashdance

Såhär såg jag då ut igår. Var ganska
likt iaf skulle jag vilja påstå. Var väldigt nöjd och det var jättekul att ha krulligt hår. Känner att jag måste permanenta håret så jag får prova det på riktigt nån gång. :) Kram/

Solglasögon

Den som uppfann solglasögon borde få pris. Måste va det skönaste att ha på sig som finns. Man kan sitta i sin egen varma lite mörka värld och ingen vet vad man ser och inte ser. Man blir ju riktigt folosofisk bara av o tänka på det. ;)
Nåt inte lika bra däremot är att kläniningen jag skulle beställa va slut i rätt färg. tror det får bli i blå iaf men det blir inte alls lika bra. :S Kram/

Ojdå!

Råkar vissta va så att jag fortfarande sitter kvar här men jag har faktiskt gjort lite "nytta". Hittat lite kläder på HM jag vill ha. En jättesöt gråbrun klännin med hjärtan och grå leggings som jag ska ha när Josef tar studenten. Ett par khakigröna shorts och ett par örhängen med svarta stenar. Måste ju börja förbereda mig för sommaren. :) Hade iofs helst velat ha shorts i marinblått men det fanns inga. :( Hade passat snyggt till mina nya skor. Nu ska jag ut i solen o plugga. Kanske... Kram/

Frisyren

För övrigt så måste jag ju bara nämna Sara som var perfekt som "Den där Mary". Tror hon stod o höll upp håret o sprayade i ca en och en halvtimme för att få det rätt. :) Kram/

Dagen efter

Ojojoj... ganska trött idag kan man säga. Sitter här med rufsig hår fullt av hårspray (trots en massa tvål o skit glömde schampoo), smink som inte gått bort, samma tröja som till utklädnaden och smutsiga mjukisbyxor. Livet är underbart! ;)
VAr iaf en väldigt lyckad kväll igår = Jag hade roligt. Jag var som sagt utklädd till Alex i Flashdance och jag var väldigt nöjd. Fick dessutom höra att jag var väldigt lik. Skorna var lite trånga så ont i en tå har jag fortfarande men det var det värt.
Andra snygga utklädnader var t.ex:
Captain Jack Sparrow, Esmeralda, Stig-Helmer och Cruella de Vil.
 Måste säga att jag är väldigt imponerad av allas uppfinningsrikedom.
Menmen.. man kan inte ha roligt jämt så nu tror jag det kommer bli lite matteplugg. Om jag inte är för trött för att få in nåt i min lilla hjärna. Kram/

Fynddag

Snart är det dags för Movienight och däröfr har jag idag fyndat massor av grejer på stan. Gick på Second Hand för att köpa en colegetröja (att klippa sönder) och ett par åttiotals pumps. Hittade då förutom det ett par blåa typ helt nya tygskor. Jättesnygga! Ett par söt flip-flop med mönster på sulan och en bok. Väldigt lyckat.
Nu ska jag snart ner till kyrkan och duka klart men väntar på Julia. Har svart och jättekrulligtm hår dessutom. Lägger in bild sen efter kvällen. Måste ju ha på mig hela utstyrseln.
Spännande att se vad alla kommer klä ut sig till. :) Kram/

Så stolt

Oj vad duktig jag är! ;) Sprang runt SJU kilometer igår och det gick jättebra. Var väl ganska jobbigt såklart men helt underbart efteråt. Får verkligen en kick av att springa. :)

Imorrn är det iaf Movienight! Ska bli grymt roligt. Längtar! Ska förbereda o duka ikväll. Måste bli fint. Kram/

Var är jag?

Känns som att kl är massor och att jag inte hunnit göra nånting idag. Men jag har iaf plockat undan massa grejer på mitt rum (välbehövligt) idag. Skönt med lite städat faktiskt även om jag inte orkar göra så mycket mer åt det. Ska snart se till att få nåt o äta iaf. Och kanske öva lite på mitt tal. Måste ju va klart imorrn och då kanske det inte räcker med att ha det på ett pappaer är jag rädd. Vill äta nåt gott o nyttigt tror jag. Sugen på nåt sånt.. FAst jag har ingen aning om vad så det blir väl typ makaroner. Kram/

TråkValborg

Usch.. hade nog min sämsta Valborgpå länge. Var roligt att grilla o va på stan ett tag men sen blev det lite segt. Tur att GP o Pauline va med annars hade de nog varit värre. Känner att jag inte riktigt hör till gänget längre o jag har ingen lust att anstänga mig. Gillar inte att så många tar för givet att jag får veta allt de säger till Josef. Lite Eva o Adam-syndrom där tror jag. "Vi är ju faktiskt inte gifta".. ;) Åker ju iaf bort ett år sen så då får man väl se vad som händer. Känns ganska skönt ibland, och jättehemskt och lessamt ofta.
Bättre dag imorrn hoppas jag men det ser inte så lovande ut, städa och öva på mitt tal. Hmm.. Kram/