Jag är sorglig

Usch, vad tråkigt att jag aldrig bloggar längre. Men jag har väl insett att mitt liv inte är så intressant för andra just nu.
Har fullt upp med luciaövningar, orkesterövningar, andra övningar och lite mer övning. :)
Lucian är väl isf det enda som skulle kunna vara lite intressant.
Jag är en av Salas Luciakandidater, nummer 3 faktiskt, och det är toppenroligt! :D Har övat två gånger hitills och det låter redan riktigt bra. Alla tjejerna är jättetrevliga och allt går fint framåt. Är riktigt nöjd med min vackra bild i tdningen också. Längtar tills det börjar, minst 35 stycken tåg. Wohoo... :) Kram/

Inaktiv

HAr varit läskigt inaktiv här på bloggen. Men de har jag däremot inte varit i verkligheten. HAr varit massor med läxor, prov, sångövningar, andra övningar, MIdnight Scraper.. Hmm.. Konsert igår o så en till idag. Ska sjunga gospel med kören idga och det ska bli så kul. :D HAr verkligen längtat.
Kl. 17 i Kristina kyrka, mer än väl värt att höra. Kom!

Ska snart börja göra mig i ordning. Har slappat hela dan.. och övat rätt mycket. Finns det någopt roligare än å spela flöjt? Nej, jag tror inte det faktiskt! Fast sjunga är ju god tvåa tror jag.. 
Och min lillebror är sötast i världen. :D

Dagens låt: You've got a friend

Kram/

Vad ska man göra

Sitter här o är alldeles chockad. Vet verkligen inte vad jag ska göra med "all" min lediga tid. Är så ovan vid att inte ha massa läxor så nu sitter jag bara här o glor.
Kan inte heller bestämma mig för om jag ska lägga mig jättetidigt eller om jag ska stanna uppe ett tag till och sen titta på House. Vet inte om jag kommer bli tröttare eller piggare av att sova mer. Känns nämligen som jag nästan sovit för mycket nu för jag är alldeles slut trots att jag sovit mycket mer än vanligt.

Men blir det sova tidigt så blir det snart. Kanske att man skulle passa på när man kan..
 Imorrn går det iaf inte för då blir det Gospel med kören.

Usch, jag kan inte betämma mig.

Dagens låt: Tvivel.  :)


Tjohoo

Nu vankas det sockerkaka. Mums.. för det är hon värd. Är alldeles jättetrött fast än jag knappt gjort någonting idag. Men värd en sockerkaka tycker jag nog iaf att jag är. Jag ska ju faktiskt laga kvällsamten ikväll och skriva på min engelska uppsats. :) Kram/

Så skönt

Sitter hemma och tar det lugnt efter att ha haft elevråd och en fryriominuterslektion idag. Va hemma vid elv o sen har jag käka lunch och typ suttit här. Iaf inte gjort det jag ska så snart måste jag rusa. Josef kommer om en halvtimme o innan dess är det minst hundra saker jag måste göra. Usch.. Kram/

Härlig helg

Har haft en jätteskön helg. Tog det lugnt i fredags, sprang runt på stan hela dan i lördags. Köpte en svart-grå kappa men inte så mycket mer. Är åtminstone nöjd med den. Hade träningsvärk dan efter. I sönags tog jag det också lugnt och såg typ en hel säsong av TopModel. :) Kom sen hem från Sthlm igår väll och gick o la mig tidigt. Sov till nio imorse för jag hade sovmorron. Jätteskönt men jag har varit slö hela dagen. snart ska jag iaf duscha o sen blir det orkester. Orkar inte.. Kram/

Stockholms shopping

I helgen. Åker imorrn eftermiddag och kommer hem på söndag nån gång. Ska blir trevligt. Hoppas på att hitta en kappa som inte är alltöfr dyr och kanske nån snygg tröja. Får väl se hur mycket man har råd med.
Trevligt att få träffa mormor och andra släktingar också. Har ju inte sett lillkusinen på jättelänge så det kanske inte är en riktigt lika liten kusin längre. Fast det tvivlar jag ju på förstås. Har nog aldrig sett en så liten unge.
Nu ska jag sova ute efter en pluggeftermiddag igen. Kemiprov imorrn.
Jag är hungrig! Kram/

Ojojoj!

Mycket att göra den här veckan känner jag. känns osm jag bara sitter med näsan i böckerna. Är väl verkligen inte sant  men de är åtminsone de som jag ska skulle behöva göra. Tror det här är värsta veckan hitills så om det fortsätter i den här takten så orkar jag aldrig tre år.
Men.. det funkar ju faktiskt. Och om jag va lite smart och delade upp arbetet på flera dagar skulle det antagligen inte vara några problem. Så jag vill för allt i världen inte skrämma upp någon. NV är faktiskt kul! :D Jag rekomenderar starkt. Oftast.. ;)
Nu ska jag iaf sova jättskönt.. sömn är också något som varit en bristvara ett tag. Kram/