Nu sitter jag här med konsekvenserna

Idag känner jag att jag måste ge en eloge till alla dessa människor som jobbar året runt. Hur orkar man? I och för sig beror nog en stor del av min trötthet på att jag tillbringat i stort sett varje kväll i två veckors tid med kalasande eller annat nattsudd med vänner. Men ska man annars ge upp en massa roligt? Jag håller som bäst på att ta igen för skolåret som varit. :P Men det är trots allt sviterna av tillbakatagandet som gör att jag nu sitter hemma i sängen efter mys med S istället för att ha spelat volleyboll och nu titta på film. Jag är helt enkelt galet trött!

Att undvika

Det finns vissa saker som är äckligare än andra och jag har det vackra vädret till ära därför gjort en liten lista på några såna saker.

  • Bruna fläckar på sidan av toapappersrullen
  • Gammal deg som legat bakom hyllan i kylen
  • Döda fåglar
  • Hockeysvettlukt i omklädningsrum
  • Banan
  • Gamla kalsonger under vandrarhemssängar
  • Andras svettfläckar
  • Springa i solen när det är jättevarmt
Listan kan naturligtvis göras lång.

Sommaren på Sofielund

Nu har även min säsong på Sofielund dragit igång för i år ich det är lika händelserikt som vanligt. Ikväll blir det mys med te och skvaller hemma hos A. Man måste unna sig sånt på sommaren.

Midsommar i Dalarna



Firade midsommar i Dalarna tillsammans med mycket trevligt folk och jag tror faktiskt den här bilden får symbolisera helgen. Är nämligen väldigt svårt att berätta något som är intressant även för den som inte var med. Roligt ser ni ju att vi hade och en del TP blev det i regnet.

Erik Bengtssons bild

Sommarlovsstart

Sommarlovet är här! Och hitills har det börjat väldigt bra. På skolavslutningen visade det sig till exempel att jag och två till i min klass tillsammans kommit 10:a i kemiolympiaden i Sverige så ett litet penningpris inför sommaren satt ju inte helt fel. Sen blev det lite nostalgi på Lillasysters första skolavslutning där varje klass självklart sjöng en sång och det var samma sånger jag själv var med och sjöng för mer än tio år sen. Galet! Och stackarna som har så mycket kvar. Annars har en stor del av sommarlovet hitills tillbringat under täcket för att ta igen sig. Ikväll blir dt nämligen bullutdelning på stan till sent.

Men man kan inte låta bli att tycka att det är lite tragiskt att sommarlov inte alls känns lika spännande som när man var yngre. Nu väntar ju jobb istället. Skönt att man slipper läxorna bara!

Att springa genom livet

Satt precis och tänkte lite och ibland tror jag det kommer små asfaltsbitar i livet också. Såna där saker man klarat många gånger innan men helt plötsligt så sugs all energi bara ur en trots att man gör så gott man kan. Hoppas livet är som en spingtur när det slutar också. En riktigt adrenalinkick där man känner sig otroligt glad och nöjd! :)

Det suger musten ur en!

Ikväll var jag ute och sprang för andra gången den här veckan. Mycket skönt! Jag tog några varv runt dammarna i parken (nu låter det som jag sprang jättelångt) och det är en sträcka som är en riktig ångestvit. Nämligen när man kommer till den lilla asfalterade biten på ena långsidan. Det är nämligen ett utmärkt spurtställe då det ofta är sista sträckan på mitt varv och det är väldigt rakt och fint men oj! vad det suger i benen där. Visst finns det fler asfalterade bitar men av någon anledning är det just den raksträckan som suger det sista ur benen. Särskilt mina ben som var rätt möra efter turen i tisdags. Men nu kommer jag nog sova gott iaf! :)

Produktiviteten flödar

Dagens resultat har idag bestått av ganska många bullar som producerats hemma i vårt kök. Dessa bullar ska sedan delas ut på stan på fredag och jag hoppas på uppehåll den kvällen. Annars har en regnig dag ändå bjudit på relativt mycket trevligheter som lyckade prov och soft slöande i soffan. Har dessutom tittat ut en servis jag tror jag ska börja samla på, Runo från Arabia, men först ska jag fingra lite på delarna i storstaden i helgen och se vad som passar med vad och annat plock.

Det är otroligt vad produktiv man kan låta när man inte talar om hur lång tid som krävts för alla dessa saker. Och det tänker jag därför inte säga heller. Igår fikade jag och S på Sofielund hela eftermiddagen så jag har lite att ta igen. ;)

Förberedelserna är igång

Efter helgen fylld av vänners studentfiranden börjar även jag med en vecka kvar i skolan känna av sommarlovspirret. Därför har jag idag suttit vid vår supersmidiga lilla nya dator och fixat en Hultsfred 09-spellista på Spotify. Den innehåller allt möjligt från Dropkick Murphys till Regina Spektor och Slagsmålsklubben men det de har gemensamt är att de alla komma på Hultsfred. En månad kvar och det ska bli grymt roligt! Jag är taggad. :)

Förhoppningsvis innebär sommar även lite mer uppdateringar här i bloggen för min del. Och blir det inte så har jag väl något annat roligt för mig. :)

Nu kan jag andas ut

Den här bloggen säger just nu rätt mycket om antalet lediga timmar jag haft senaste veckan: nada! Idag gjord jag sista provet för terminen, kursprov i Kemi B, så nu är det snart sommar! Ska bli otroligt skönt att i tio hela veckor inte behöva oroa sig över skolarbete, betyg, prov, läxor och hela alltet. Men slut på proven ska jag fira med att snart ge mig ut i regnet för att uträtta några ärenden inför morgondagen. För då är det studenten! :)