JA!

För övrig så är svaret JA på frågan jag ställer i mitt tal. I allra högsta grad! Kram/

Emma håller tal

Råkade sova till kl. 13 imorse och efter en snabb frukost har jag sen suttit och skrivit på mitt med rubriken:

"Kan vi förbättra miljön genom att tänka på vad vi äter?"

som jag ska hålla på svenskan. Ska bli väldigt intressant men jag hoppas att det in blir alltför djupt. HAr inte hunnit öva in det än och jag måste göra ett OH-blad med massa (ett iaf) diagram som jag hade tänkt visa. Får väl se var jag ska lägga in det nånstans.

Nu ska jag iaf ner på stan med lillabror och köpa ett par träningsshorts. Känner att det börjar bli dags att skaffa ett par egna. Brukar låna Josefs men han behöver nog faktiskt de själv. Hoppas jag hittar några bra. :)

Ikväll grillning. Wohoo.. :) Kram/


 


Softdag

Mm.. kom precis ut ur bastun och känner mig skönt ren o fräsch. Jag o Josef har varit ute o sprungit (gick toppen) o sen bastat. Skönt o slappna av. Har suttit o läst en jättebra bok. Kan verkligen rekommendera Judith Krantz, en jättebra författare.
Ska fortsätta slappa nu tror jag iaf. Titta på TV med mitt vackra hår. Köpte Sunsilk Anti Flat-hårkräm idag som jag provat efter duschen, hoppas på ett bra resultat även om det var en usel förpackning. Mmm.. helgen är inte sllut på långa vägar. :) Kram/

Mys på långhelg

Mmm.. finns nog inget bättre än att sitta i mjukiskläder en söndagmorgon och veta att man inte måste gå till skolan dagen efter. Har ingenting att göra på hel dagen (möjligtvis svenska talet då) och det känns så bra. Ska övningsköra en sväng på eftermiddagen iaf. :) Har inte kört på länge så jag hoppas det går bra ändå.
Imorrn är det Valborg. :) Kram/

Tjohoo

Äntligen låghelg och som jag har längtat. VAr inte alltför seg fredag iaf och jag spelade toppenrolig vollebollmatch igår kväll. Känns som sommar! :D Nu ska jag sätta mig på altanen i hängfotöljen med massa klädkataloger och frossa. Wohoo.. glömde dessutom matteboken i skolan så jag kan ju faktiskt inte plugga heller. Bara svenska talet som måste skrivas men det är ingen brådska.
Emmas helg:
Lördag:
Dag - Filma till festen och leta kläder, några saker som fattas
Kväll - Innebandy skulle jag tro och sen lekar i PK
Söndag:
Ingen aning, pappa och jag är ensamma hemma hela helgen men jag kanske ska förbereda svenska talet. Hoppas på fint väder. :)
Måndag (Valborg):
Grilla på kvällen och sen ner till parken och spela med orkestern. Hoppas det är mycket trevligt folk, men jag skulle bli förvånad om det inte var det.
Tisdag:
Hmm.. sista dagen så det kanske är lite läxor man inte orkade göra på söndagen iaf som borde  fixas. Förebereda för festen börjar det ju också bli dags för.
Kram/

Kylskåpspoesi

Har skrivit dikter idag i skolan. Med kylskåpsmagneter.
Dagens dikt:
explodera i envis panik
favoritprissen i extremkaos
nej till extra span
ta dig i akt, han är kär!
Riktigt roligt. Vill också ha kylskåpspoesi. :) Tips till min födelsedag. Annars väääldigt varm dag. Skönt men det var definitivt ingen hit med svarta byxor. Var till tandläkaren också men upptäckte att det var imorrn jag skulle va där. Snopet särskilt som det inte passar så bra då. Mer planering till festen. Sista anmälning på måndag. KOM! Kram/



Utmattning

Är utmattning en sjukdom? Tror iaf att jag lider va det. Har varit så trött att jag knappt orkar tänka både igår och idag. Har knappt gjort något vettigt idag förutom att mejla några anteckningar till Sophie. Hoppas de har kommit fram ordentligt.
Imorrn är det onsdag (surprise) och födelsedag för minsta lillebrorsan. :) Ett år, rena rama karlen nu. Blir väl nån sorts party iaf, hoppas åtminstone jag. Annars inte mycket som händer överhuvudtaget. Har ju filmfesten att tänka på men det är ju ett tag kvar. Anmäl dig! Kram/

Värdelös dag

Seg dag.. har inte haft en enda vettig lektion på hela dagen. Huvudet dunkar och jag är jättetrött. Borde skriva nån sorts labrapport till fysikenn nu men vi får se om det blir en liten tupplur istället.
Ska ner på stan sen med Josef och kolla på jacka till honom. Tror jag. Skulle ringa. Blir ingen orkester ikväll iaf. Måste definitivt komma i säng tidigt. Helst sju eller nåt. ;)

Glöm förövrigt inte Movienight 5 maj. Lite
inspiration är det här till exempel. :)
Kram/
 

Movienight

Boka upp 5 maj kl 19 - 23.
Då är det maskerad med filmtema i Pingstkyrkan. :D
Kommer bli jättekul med god mat och annat kul. Satt och planerade halva lördagkvällen.
Anmälan till [email protected] kostar 50 kr
Kram/

Morgon!

Så är man påväg till skolan som vanligt då. Har varit riktigt pigg (efter att jag lyckats kravla mig upp ur sängen och få i mig lite frukost). HAr iaf ganska skön dag framför mig för min sånlärare ringde just och sa att hon var sjuk. Vilket gör att jag har en lugn eftermiddagframför mig. Ser jag framemot. Kram/

Ny musik

Sitter och lägger in lite ny musik på mp3:n. Börjar verkligen bli dags kan man säga. Haft samma i flera månader och jag har verkligen tröttnat på de flesta låtarna. De var knappt bra från början.
Är väldigt trött och seg nu iaf. Sov dåligt inatt. Vaknade vid halv sex och hade ont i halsen, kunde knappt svälja. Hade drömt mardröm dessutom. Vaknade iaf utan halsont sen så det blev skola. Hade åtminstone sovmorgon. Skönt!
Men inte imorrrn... snart helg i af. Ska servera på femtioårsfest. :) Kram/

Det är vår i luften

Vår är ett återkommande tema i bloggen tror jag. Kanske det kan betyda att det är viktigt. Fast jag är rädd att jag inte bara tänker på viktiga saker. Fast att bara tänka på viktiga saker vore nog lite jobbigt ibland. Skulle kännas väldigt seriöst. :) Jaja.. vår i luften betyder iaf att Emma börjat motionera igen. Gillar inte att springa när det är kallt ute (läs under tio grader) men nu har jag faktiskt sprungit två ggr på tre dagar. Och bra gick det iaf idag. Sprang två varv på hälsospåret. Grymt mycket bättre än förra gången jag började träna lite. Det lönar sig med en bra idrottslärare kan man säga. :)
Sovmorgon imorrn... och segaste dagen avklarade. Längtar nästan efter resten av veckan. :) Kram/

Duktig är mitt andra namn, ibland

Har gjort massor med saker idag.
Böjade ute på trappen med frukost i solen. Fortsatte sedan med att plocka ser i köket och plocka bort grejer från matbordet (låter som inget jag vet men det tog tjugo minuter). Städade mitt rum, dammsög köket, hittade engelska artikel, solade på baksidan en timme, övade piano, flöjt och sång, skrev novellanalys och renskrev svenska berättelse. Hoppas ingen får komplex ;) men ibland måste man komma ifatt lite när man varit lat hela resten av veckan. :P
Får väl se vad som händer ikväll. Tror jag ska duscha snart och sen locka håret iaf. Känner för det. :) Kram/