Matrix överaskar

Jag trodde Matrix var ännu en actionfilm där alla skjuter varandra och dör på slutet. Alltså underhållande så länge man ser på den om man har tur. Jag hade fel! Jag erkänner det här och nu. Matrix var faktiskt riktigt bra. Och nej, jag ahde faktiskt inte sett den innan vilket kanske också har sina orsaker att bes om ursäkt för. Igårkväll blev det iaf ca fem timmars maraton så nu tycker jag nog att jag gjort det rätt ordentligt också.
Idag däremot har jag inte gjort mycket ordentligt. Kollat på Sex and the City och varvat med film. Åter till Cold Mountain som var låååååång. Bra men den sortens film man bara ser en gång. Så om du inte sett den, se den. Annars har du gjort ditt.

Dagens får däremot bli lilla J som under den passionerade kyssen mellan huvudpersonerna utbrast: "Mamma jag tror det är hungriga. De äter upp varann!"

Det var inte slut på julklappar

Jag fick julklappar av J:s mamma och hennes sambo. Jobbigt. Fina saker förstås och jag blev jätteglad men jobbigt ändå. Svårt att återgälda... kan ju inte gärna ge nån fånig liten duk nu såhär i efterhand. Enligt J ville de inte ha nåt i gengäld men... man kan ju inte rå för att man får lite dåligt samvete. Fast det täcker kanske den goda parfymen och tröjorna. ;)

Idag var jag på mellandagsrea med ett stort gäng kompisar. Jag köpte en klocka. En fin sån men mycket mer än så blev det inte. Lite knapert i plånboken såhär efter jul och imorrn blir det att gå på stan här i huvudstaden också så jag tog det lite lugnt. Men jag bestämde mig för att om tröjan från Vero Moda jag ville ha finns här på rea också är det ett tecken på att jag ska köpa den. Hoppas! :P

Julen är god

Jag gillar julen. Och den här julen har inte varit ett undantag. Fint klädd gran i hörnet, god, mys med släkten och fina presenter. Just nu hör jag syster 1 och 2 där nere som sjunger ABBA låtar på vårt nya Singstar. Skulle nog kunna påstå att det var årets julklapp i vår familj. Fast för min del var Sex and the City-bowen jag fick av morbror med fru och min mor också mycket uppskattad. Nu har jag flera tusen minuter av smaskig TV-serie att titta på. Ser lovande ut inför det nya året.
Ikväll blir det lite skridskoåkning med kära vänner om det finns is på Lärkan. Men skulle väl inte förvåna mig om det inte finns med tanke på att det gick så lätt att hitta skridskor som passade. Nåt ska väl ändå gå fel när man hittar på nåt roligt att göra? ;) Nej cynismen hoppar vi över i år. Nu ska jag mysa med bra bok istället. God fortsättning!

Den dåliga ursäkten

Jag har för övrigt dåligt med dator därför den dåliga uppdateringen. Mycket dåligt av mig, jag vet.

Så ska de tas!

"jag har liksom kastat tärningen, vill han vara med och spela är det upp till honom, om inte, synd för han" sa en vän till mig idag. Amen för det syster säger jag. Det är så de ska tas. Varför lida i onödan när det finns så mycket annat bra?

Men vill man försöka kan man ju alltid använda den förstklassiga raggningsrepliken:

- Jag säger inte det här för att impa på dig, men det är faktiskt jag som är batman.