vad jag vill göra

Usch, är så trött på plugg nu så jag känd för att göra en liten lista med några av all de tusen saker jag skulle göra hellre just nu:
Ja nästan det mesta som är roligare än att plugga. Ska snart duscha iaf och sen blir det tidigt i säng. Kram/

Plugg

Usch.. ska plugga ikväll för imorrn måste jag på nån sorts måte så det hinner inte bli något då. :S
Har iaf skrivit klart min labrapport så det värsta är redan gjort. Skönt! :D
Har gått runt med mitt vinnande filmstjärneleende idag. Vet inte riktigt om det har funkat men nåstans kanske. Hoppas det funkar imorrn på matteprovet o svenskaprovet iaf. ;)
Kommer väl sitta här så de blir väl fler inlägg om intressantare (eller inte..) saker senare. Kram/

Mat, mat, mat!

Sitter här och känner mig vacket. Har lett hela dan och nu provar jag min nya bettskena som jag ska ha i på natten och i början också när jag är hemma. Känns lite konstigt men den passar iaf.
Fick MVG på flöjtprovet!! :D Och det gick bra på pianoprovet idag också. :)
Hade massage på dansen (den enda lektion jag var på idag) och det var jätteskönt. Hade inte orkat med så mycket annat tror jag.
Är hungrig nu iaf. Jag som åt så mycket till lunch (fiskpinnar och potatismos by Emma) och nu måste jag lta i skåpen igen. Ska baka morotskaka till ikväll sen när mamma köpt morötter. Kram/

Smile!

Jag har tagit bort min tandställning. Och det är underbart! :D Blir bra på alla kort jag tagit, känns bra, ser bra ut.. skulle tro att det bara finn föredelar. ;) Men det var helt klart värt det att ha den. Perfekt raka tänder kan man säga.
Ska tillbajka och hämta en bettskena för tolv och sen blir det skolan men.. tills dess ska jag fira. :) Kram/

Måndag

Ännu en måndag har gått. Hade fysiklektion imorse så sen hade jag ett två timmar lång hål. Har bara den lketionen varannan måndag så varannan vecka har jag underbart lång sovmorron istället.
Gjorde flöjtprovet idag och jag är nöjd. Har inte fått veta betyg än men jag gjorde iaf mitt bästa. var inte alls så nervös som jag trodde jag skulle vara.
Och imorgon händer det! Finally, efter två år. Det ni.. :P Kram/

lördgakväll

Blir Emmas special nudelwook till kvällsmat ikväll. precis som det ska när inte familjen är hemma. Ska iväg senare ikväll men första ska jag äta god mat och äta päronglass som jag hittat i frysen. (a) VAd gör man väl inte för lite socker. Kanske blir ett avsnitt av "Vänner" också om jag hinner. :) kram/

Brrr..

Usch, tog mig en sovmorgon imorse för jag mådde illa och hade ont i halsen. Lyckades släpa mig till den adnra lektionen iaf för jag hade en labrapport jag var tvvungen att lämna in.
Gick bättre efter lunch iaf och på bokpratet på svenskan (som jag inte föreberett mig för alls) gick det också riktigt bra.
Fick veta att jag ska göra flöjtprovet nästa måndg också. Kommer vara väldigt nervös då. :S
Men ikväll är det UR. vill inte, det är för kallt för att gå ut. Håller på att frysa ihjäl och då sitter jag inne med två tjocktröjor på mig. Kram/

Härlig dag

Vilken bra dag det har varit idag. Okej, det var inte roligt när det var 20 minusgrade ute men, nån gång ska det ju va de också. Hade iaf en lagom jobbig idrottslektion, det gick helt okej på spanskaprovet tror jag och sen.. slutade jag halv eva för jag hade en inställd lektion. underbart!
Var tyvärr tvungen att vara kvar i skolan eftersom jag hade flöjtlektion men jag hade trevligt sällskap av min Malia. Som jag måste ringa ikväll,,, påminnelse till mig själv.
Gick iaf väldigt bra på flöjten fastän jag varit dålig på att öva så det var värt väntan.
Nu är jag klar med labrapporten som skulle varit inne igår också så det är bara matte och städning kvar innan jag får va med Josef. Kram/

Absolut bästa

Fick precis vad jag behövde igår, nämligen en toppenbra film på bio med "lite" godis. Såg The Holiday supernsygga Jude Law och Cameron Diaz. Var verkligen en film jag rekomenderar. Både tårar och skratt och inte ens Josef kunde säga att den var dålig, vilket är ett bra betyg för en romantisk komedi.
Börjar tyvärr skolan igen om nån timme och mitt nätverk har slutat funka så jag kan inte f fram labrapporten som skulle vara inlämnad senast idag. Det betyder att jag gick upp lite tidigare i onödan och det var verkligen ett slöseri för jag är inte pigg. Blev inte så mycket sömn i tuma i helgen, men roligt hade vi. Kram/

Helt slut

Är helt slut både i kroppen och huvudet. Och då ska jag bröja plugga. Ska skriva en labrapport i fysik och försöka plugga lite till kemin. Vet inte vad jag ska plugga på däremot för jag tror jag kan allt men ändå känns det som jag borde plugga. Jobbigt läge!
Hade sjukt jobbig idrott idag med nån sorts styrkebana. Ingen vila alls och sex varv runt skulle man innan vi aslutade med en (som Tova kallar det) förnedringslek som heter Tunnbrörullen.

Litet citat efter styrkebanan:
Elev:- Om vi ska springa börjar jag gråta.
Lärare: - Det är lugnt! Jag har nösdukar på mitt kontor. :)
Kram/

Hann inte

Blev inte riktigt frisk över kvällen så jag blev hemma idag också. Skönt att få ta det lite lugnt iaf och jag känner mig väldigt lagom sjuk. Tror att det får bli några Vänner-avsnitt och lite kemi-plugg idag. Kram/

Feber :(

Usch, har fått lite feber så nu sitt4er jag här och frsöker vila upp mig över kvällen sådär. Har försökt öva lite (och lära mig) sången jag ska sjunga på onsdag och nu vet jag iaf hur den går. :)
Har sett Dirty Dancing också. Verkligen en väldigt söt film, och va sugen man blir på att dansa. Tänk om man hade nån som kunde dansa sådär.. ;) Men faktiskt.. så påminde han mig lite om Josef. Har hört att han imponerat på tjejerna i skolan med att va bra på o dansa så det kanske är det. ;) Kram/

Det funkar

Som vanligt ganska upptagen dag men ändå helt okej. Inte varit jättetrött och inte haft jätetråkig lektioner. Hade väldigt jobbigt Lift it-pass på gympan men det är bra när det bränner i musklerna. ;)
Hade första övningen för året med sångensamblen och det var roligt. sjöng en väldigt fin sång som hette One Smile och det gick väldigt bra faktiskt.
Har bestämt att jag antagligen ska sjunga på en ungdomsmässa nästa vecka också. Om jag hinner lära mig låten förstås.. :O Kram/

Lyckas alltid

Jag lyckas alltid fixa mina naglar så jag tillslut måste sitta och vänta på att de ska torka fastän jag måste gör något annat. Ikväll är det sova. jag behöver verkligen sova men naglarna blev så bra att jag verkligen inte vill förstöra de nu! Slog rekord också. Fransk manikyr på en time.. :P Okej.. Jag kollade på Vänner samtidigt så det kanske tog längre tid än det behövts men senaste gången tog det två.. timmar. Då såg jag Djävulen bär Prada. Nu ska jag snart sova iaf.. Trött! Kram/

Huvudet värker

Inte varit någon toppendag idag. Vaknade med huvudvärk och tog en ipren. Sen kom huvudvärken tillbaka runt halv tolv och har plågat mig sen dess. Ska vara hemma och ta det lugnt ikväll. Känner att jag behöver det.
Hade tänk dricka the  och se på ett avsnitt Sex an the City men virusprogrammet spärrade sidan så ja ska försöka fixa det till senare. Kram/

Mera film

Filmgalen som jag är har jag precis sett en söt film som gick på fyran.
Nu sitter jag invirad i blårutigt täcke och en förs stor röd hoodtröja och känner mig lite lagom trött och mysig. Skulle gärna sova lite men jag måste vänta tills jag har sett House. Bara två timmar och nio minuter kvar. :) Kram/

Det har börjat

Hyser inga varma känslor för min idrottslärare just nu. ;) Att ha det värsta gympapasset nånsin första lektionen första dagen på vårterminen var ingen hit. Men bra var det säkert. Nu vet vi ju vad vi har att vänta oss. Hade fyspass dä vi sprang (läs raglade) runt på en hinderbana vi själv tillverkat. Gillar inte den som kom på idén att göra tio upphopp på en tjockmatta. ;) Men skönt efteråt var det iaf.
Slutade annars tidigare idag för vi har kompledigt från kören hela januari. Underbart säger jag, kommer sluta två i flera veckor till.
Upptäckte också att mitt flöjtprov var lagt till samma dag som jag ska ta bort tandställningen. Min musiklärare skulle försöka flytta det till dan innan. Kan omöjligt göra provet efter att jag tagit bort den. Alldeles för stor skillnad.
Och ikväll är det
House! Finns det något bättre TV-program? Kanske skulle starta en fanclub... Kram/

Nu händer det

30 januari är det nya datumet att längta till. Då får jag efter två långa år (inte så farligt som man tror men segt i slutet) äntligen ta bort min tandställning. Var på tandregleringen i v-ås idag och fick det glada beskedet. Tandsköterskor är alltid så glada och trevliga. Undrar om det är ett kriterie för att söka till utbildningen?
Har köpt ett par nya byxor också idag. de på bilden här under svarta stuprör från H&M. Väldigt nöjd även om lillasyster har likadana. Hittade de år henne först men de va så snygga att jag va tvungen att köpa ett par egna.
Mina byxor
Har också hittat mina alldeles underbara
drömballerinor, på Indiska!? De är i guld och alldeles perfekt passforn för mina breda fötter med en storå som sticker upp. Men jag hade inte råd att köpa de just idag. De var inte alls dyra men jag hade verkligen inte råd. Nästan så jag skulle gått tillbaka med byxorna men jag chansar på att de finns kvar ett tag. Kram/

Dags att motionera

Har idag inlett motionsåret 2007. ;) Med att simma 80 längder på tiden 58 minuter i simhallen. Jobbigt, enformigt med skönt. Har inte rört mig på alldeles för för länge så jag kände att det var dags.
Nådde topphastighet idag när jag övningskörde också. Över femtiosträcket och på treans växel. väldigt stolt och kul var det också. Körde med mamma för första gången och hon tyckte jag var duktig. :)
Imorrn bär det av till V-ås för tandläkarbesök och lite shopping med mamma och syskon. Och på tisdag börjar skolan... nog sagt om det. Kram/

Mer övningskörning

Har varit ute och övningskört nu igen. VAr ännu roligare den här gången tror jag och det gick ännu bättre. Gjirde en svår, oplanerad vändning (se bilden) i skogen och körde gen om en korsning ända in på mitt område och parkerade på garageuppfarten. Vill köra ännu mer men nu blir det nog inget förrän kanske nästa helg.
VändningenIkväll ska jag hem till Josef och kolla på film. Släkten är värst, har faktiskt aldrig sett den förut. Har sett början på tvåan och den verkade bra iaf. :) Och om jag har tur blir det väl mer läsning i mun vackra rosa bok. Kram/

Innan skolan

Att göra innan skolan börjar:
  • damma och dammsuga mitt rum
  • öva in flöjtläxan så den sitter perfekt, är faktiskt på god väg
  • övningsköra
  • softa o slappa
  • plugga lite kemi så jag inte är helt borta när det kör igång igen. Har prov andra veckan!
  • Ordna så alla mina favoritserier (House o Numb3rs) bli inspelad eftersom vi fortfarande inte köpt ny TV
  • läsa massor i min vackra rosa bok som faktiskt är väldigt bra, inte bara ser bra ut!
  • tandläkarbesök
  • sova igen!!
Får väl se om det lyckas på tre dar men jag gör så gott jag kan. Kram/

Dagen med släkten

HAr varit i Sthlm med släkten för att se Disney on ice-Princess Classics. VAr väldigt fint och de var duktiga även om jag tror att jag var den som va minst imponerad. Hade hoppats på lite mer konståkning än saga. Kan tänka mig i och för sig att det var häftigare om man satt närmre. Själv har jag pinsamt nog aldrig varit i Globen förut så det var ganska kul att sitta högt upp men.. jag blev inte så imponerad av det heller.
Åt lunch på restaurang där sen och shoppade lite i köpcentrat brevid. Köpte en ny, välbehövlig sminkborste så nu sitter jag här med perfekt sminkning och ingenstans att gå. ;)
Har iaf övat både piano och flöjt. Kram/

Mitt nyår

Tjejerna på nyår

Ett litet sammandrag i bilder av mitt nyårsfirande 06/07. Var superkul och skulle gärna göra om det nästa år om det inte vore för att jag då kommer vara i USA. :) Jag hade förstås min underbara svarta klänning med vita prickar från Vila, svarta högklackade skor vääldigt högklackade enligt mig) och en svart kofta när så behövdes. Inte alltför ofta. :) Kram/

Party

Rosa bok o naglar

Naglar före
Emmas naglar innan jag satt framför en film två timmar igår och fixade till dem. :) Rosa bok o naglar
Och här är mina tillfixade naglar och min nya knallrosa bok som jag bara köpte för färgen men som verkar bra. Josef påstår att jag dras till rosa bökcer och jag börjar faktiskt tro att det ligger något i det. kanske kan vara för att jag annars inte gärna vill ha rosa så något tjejigt måste jag ha.. ;) Vem vet?! Kram/

Övningskörning

Jag har övningskört för första gången. Gick rätt bra faktiskt. Fick fem motorstopp men de flesta var när jag skulle vända o backa första gången.  Var iaf jättekul, längtar till nästa gång.
Har varit o sett lillasyster spela final i Julcupen nu också. De vann silvermedaljen!! :) Jätteduktiga. Lovade att komma om de kom till final och de gjorde de. Har annars inte gjort så mycket  idag, slappat tillsammans med Josef och ätit glass med chokladsås. Super!
Imorrn bär det av till Sthlm för Disney on Ice -föreställning med släkten. Mormor som har ordnat . Blir nog trevligt men jag rätt trött. Kom hem från vår Singstar-turnering kl 3 igår. Kram/

Hmm..

Verkar inte som att mitt senaste inlägg blev publicerat men det handlade iaf om att jag haft en toppen nyårsafton. :) Är fortfarande välidgt sliten efteråt ch huvudet dunkar.
Började dagen med en promenad i solen med mamma för att vakna till lite. Var skönt att få lite frisk luft och röra på sig lite grann. HAr blivit lite sådär med det den senaste tiden.
Har annars plockat lite i mitt rum. Har ju äntligen blivit av med mitt akvarium så det blev lite omflyttning av t.ex. CD-spelaren.
Nu ska jag titta lite på film hade jag tänkt och ta det lite lugnt innan det bär iväg igen. Ska sjunga och sen ha SIngstar-turnering. Wohoo.. Får väl se hur det går. :) kram/