Tvära kast

Precis när jag är som mest irriterad på det fåniga i att man måste kunna franska för att läsa franska visar det sig att det kanske inte blir Frankrike för mig i vår i alla fall. Min värdsyster som jag skulle bo hos har nämligen fått plats på ett utbytesprogram där hon kommer att bo på skolan så jag kan inte bo hos henne. Det konstigaste är kanske att jg knappt blev besviken. Det betyder nämligen att det antagligen är Ecuador som får se upp för mig i vår. Spännande!

Utdömd redan innan jag fått en chans

I vår vill jag läsa franska i Frankrike och häromdagen fick jag tips på olika sidor jag kan leta på. Problemet är bara att jag inte kan ett ord franska, det är ju därför jag vill lära mig, och alla sidor är på franska. Motsägelsefullt?!

Återuppstånden

Bloggen har legat i vila ett litet tag då jag saknat inspiration men så här i påsktider kände jag att det börjar bli dags. Med studenten som närmar sig, lov, guideutbildning och annat på gång har jag förhoppningsvis något att skriva om. Och mitt första ämne blir.. Hundbajs!

Vad är det egentligen med Salas hundägare? På väg hem från musikskolan idag räknade jag till ca 50 bajsgöar på knappt 100 meter. Och då är det ändå stor risk att jag missade några. Bara att gå till skolan är som att spela rysk roulette med bajshögar. Känner nöstan att jag kunde skriva en insändare till SA om detta. Om det inte vore för att ca 10 personer redan gjort så.

"Det som göms i snö kommer upp i tö."